Jos, Greet en familie ~13/05/2024

Samen met kinderen en kleinkinderen hebben we met veertien van een fantastisch verlengd Hemelvaart feestweekend genoten. le-quatorze is een kwaliteitsvolle vakantiewoning met alles er op en er aan. Mooi en stijlvol ingerichte eetkamer, salon, slaap- en badkamers, een absoluut volledig uitgeruste keuken. Een extra vermelding voor de thuisbioscoop, die bij iedereen, maar bijzonder bij de kleinkinderen, erg in de smaak viel. En natuurlijk het zwembad, met een ruime, zeer aangename entourage. En dan vertellen we nog niets over de wellness zone met sauna en hammam. Met vier zonnige dagen er boven op, kon het echt niet meer stuk. Bovendien maakten we kennis met bijzonder aangename en gastvrije eigenaars Heidi en Frank. Kortom, een absolute aanrader!

Fam. Huijskens ~05/05/2024

Wat hebben we weer (voor de tweede keer) ontzettend genoten in Le Quatorze, met de hele familie, helaas nu zonder onze mama.... Omdat we in het weekend met meer dan 14 waren, hebben we enkele nachten aan de overkant een klein vakantiehuisje erbij gehuurd. Ideaal.... Le Quatorze is een heel stijlvol vakantiehuis dat aan al onze wensen voldoet. Tot in het kleinste detail prima verzorgd. Heidi en Frank zijn betrokken, gastvrij en gewoon heel lieve mensen. We hadden veel geluk met het weer, zodat we heerlijk konden luieren rond het zwembad. Maar we zijn ook gaan fietsen, wandelen en kayakken. We hebben meteen weer geboekt voor volgend voorjaar, want hier gaan we een familie-traditie van maken!!

Margot & familie ~ 12/04/2024
Had t geluk hier voor de tweede keer te zijn, nu met twee families. En onze verwachtingen zijn wéér overtroffen! Wat een fantastische plek en prachtig fijn huis! Woorden schieten te kort! Aan álles is gedacht! Faciliteiten, kook-en eetmogelijkheden, servies, beddengoed, inrichting.. alles is met veel zorg en oog voor detail aanwezig, luxueus, praktisch en gebruiksklaar! Een ongelofelijk welkome verwen-ervaring! Hoop nog eens terug te kunnen komen in dit droomhuis! Ontzettend bedankt voor de goede zorgen!

Familie De Lille ~ 22/11/2023
WOW !! Met geen woorden te beschrijven wat een fantastisch huis dit is. Vol bewondering voor de prachtige inrichting, met oog voor comfort, schoonheid en gezelligheid. Het knusse cinemazaaltje en de ruime wellness maakten het plaatje compleet. We voelden er ons helemaal thuis. Graag komen wij terug

Bernard & Kris ~ 03/11/2023
Een pareltje uit de duizend met alles erop en eraan waar echter niets op aan te merken is. Het waren dan ook zalige en onvergetelijke dagen met onze kinderen en kleinkinderen in dit bijzonder luxe droomverblijf.

Fam. Luyten ~ 27/10/2023
Het eerste weekend van de herfstvakantie verbleven wij met onze familie in het prachtige vakantiehuis Le Quatorze. Een traktatie van moemoe voor haar 85e verjaardag. En wat voor één! Het huis is magnifique. Zeer mooi en comfortabel ingericht en perfect afgewerkt tot in de kleinste details. Een dikke pluim voor Heidi en Frank. Het is heel ruim en bijzonder geschikt om elk gezin het comfort van een eigen badkamer, privacy en rust te bieden. De kleinkinderen voelden zich al snel thuis en vonden de weg naar de gezelschapsspelletjes en natuurlijk de huisbioscoop. Samen tafelen in de prachtige eetkamer was telkens een feest. Een wandeling naar het Kasteel van Logne met schattenjacht was ook tof. En daarna verwarmen in de gezellige woonkamer bij het haardvuur. We hebben er allemaal enorm van genoten. Verblijven in Le Quatorze smaakt naar meer. Daarom dat we al plannen om in de zomerperiode terug te komen. Om dan te genieten van de mooie tuin met het zwembad, overdekt terras, BBQ... Dankjewel Heidi en Frank voor de warme ontvanst.

Marit & familie ~ 13/10/2023
Met onze familie hebben we volop genoten van de fijne week in dit prachtige huis. Alles is enorm goed onderhouden en schoon. Alles voelt luxe aan: de grote fijne bedden, het mooie servies, de prachtige eetkamer, de ruime tuin, de bioscoop, sauna en hammam. Ook fijn dat de nabije omgeving zoveel biedt: wandelen direct omhoog achter het huis langs. En bij Domaine de Palogne op loopafstand een leuke speeltuin voor de kinderen. Het contact met Frank en Heidi was ook heel fijn. We zijn echt weg van alles wat Le Quatorze te bieden heeft en komen zeker nog eens terug!
 
Michèle Finders ~ 04/09/2023
Een weekend met 13 vriendinnen gaan wij al jaren weg. Nog nooit is het verblijf op zo'n mooie, prachtige en tot in de puntjes verzorgde locatie geweest! Le Quatorze is smaakvol ingericht, de kamers zijn riant, en het buitenverblijf super-de-luxe! Op loopafstand ligt Domaine de Pologne waar je buitenactiviteiten kunt doen, het sfeervolle stadje Durbuy op fietsafstand en Le Quatorze ligt aangenaam in het rustige dal Vieuxville. Heidi en Frank zijn uitermate gastvrij en behulpzaam. Namens onze vriendinnenclub "de Bakvissen" raad ik iedereen aan om dit huis eens te bezoeken. Succes verzekerd!
 
Fam Schreurs ~ 04/08/2023
Wij boekten dit huis om met onze kinderen en kleinkinderen een week samen te zijn. De poorten van de hemel gingen voor ons open toen wij de binnenplaats op reden. Wat een prachtig huis.( nog mooier dan op de foto’s) Een en al ruimte rust en luxe. Wij waren meteen op ons gemak door de warme ontvangst van Heidi en Frank, waarvoor dank. Wij sliepen heerlijk in de mooie ingerichte slaapkamers, de heerlijk gedekte bedden. De wellness was een waar genot met de sauna, hammam en relaxruimte. Ook hier was alles perfect. Het zwembad was super, er is ondanks de vele regen die we hadden, goed gebruik van gemaakt. Onder de prachtige overkapping hebben we aangename uurtjes doorgebracht. De kids waren dol op hun privé bioscoop 😍. Wij waren een week in de zevende hemel in dit fantastische huis dat Heidi en Frank gecreëerd hebben . Zeer zeker voor herhaling vatbaar.
 
Amanda van den Berge ~ 16-06-2023
Het eerste woord wat bij ons opkwam toen we aankwamen: WAUW! Wat een prachtig huis. Heel mooi opgeknapt, prachtige en ruime kamers en echt van alle gemakken voorzien. We troffen het met het weer, dus we hebben voornamelijk bij het zwembad doorgebracht, heerlijk! Ook de sauna en hammam zijn goed gebruikt. De service was ook helemaal top (opgemaakte bedden, handdoeken ter beschikking, netjes schoongemaakt enzovoorts). We hebben ontzettend genoten van dit weekend en hopen nog eens terug te komen. Bedankt en ga zo door!
 
Dominic & co ~ 26/05/2023
Wat een parel in de Ardennen. We hebben hier verbleven met onze tennis groep en waren met 14 mannen.Bij het arriveren denk je dat je ergens in het Zuiden van Frankrijk binnenkomt. Alles is tip top in orde en aan alles is gedacht. we hadden het geluk prachtig weer te hebben en dan is het zwembad met bijhorend poolhouse een luxe ervaring. Je kan ook genieten in de welness zodat het plaatje helemaal af is. Frank en Heidi staan altijd klaar om een probleempje op te lossen of enkele tips te geven. Dit huis is echt een droom en bij goed weer is het zelfs spijtig om ergens activiteiten te doen of naartoe te gaan. Dus een dikke aanrader waar ik ooit nog wel eens ga terugkomen. Groeten en doe zo verder Dominic
 
Hilde en Guido ~ 17/05/2023
Wij verbleven met kinderen en kleinkinderen in le-quatorze tijdens het lang weekend vorige week en het was fantastisch. We werden zeer hartelijk welkom geheten door Heidi en Frank in een schitterend vakantiehuis met een instant vakantiegevoel. Een Provencegevoel in de Ardennen. Een verwarmd en overdekt terras, een buitenzwembad , petanquebaan, een echte cinemazaal, barbecue, zalige eetkamer, mooie slaapkamers… Alles tiptop in orde. Ook het zonnetje was van de partij en de omgeving is ook heel uitnodigend voor mooie wandelingen zoals de ninglinspo. Een echte aanrader. We hebben er enorm van genoten! 
 
Fam. Sanders ~ 07/04/2023
Met Pasen hebben we ons jaarlijkse familieweekeinde genoten in Le Quatorze. Wat een feest om hier met elkaar te zijn. Naast dat het er allemaal prachtig uit ziet is er echt nagedacht over wat grotere groepen mensen nodig hebben om comfortabel met elkaar in een groot huis te verblijven. Voor ieder de ruimte en voor ieder wat wils. We hebben meteen geboekt voor volgend jaar Pinksteren. En daar kijken we nu al naar uit!
 
Bedrijfsuitje Allbouw ~ 03/03/2023
We hadden een uitstekend verblijf met 8 personen als teambuilding in vakantiewoning. De woning was zeer proper en voorzien van alle nodige luxe en comfort. Er is niet bespaard geweest op kwaliteit van materialen waarmee de woning en de inrichting werd afgewerkt. Het contact met de eigenaars verliep bijzonder vlot en hartelijk
 
Bedrijfsuitje Fabric ~ 17/02/2023
Wij boekten het huis van Frank en Heidi in februari als uitvalsbasis voor ons teambuilding weekendje. Het huis was perfect voor onze groep van 11. Zeer compleet qua infrastructuur en tot in de puntjes afgewerkt. Prachtig interieur! Het was een verrassing voor de personeelsleden en zij waren dan ook overdonderd. Super goede bedden, een volledig ingerichte keuken, en uiteraard de wellness en de cinema werden gesmaakt. We lieten op zaterdagavond een privé chef komen wat het volledig af maakte. Dank voor de fijne ervaring! We hopen nog eens terug te komen.
 
Housmans Ellen ~ 03/02/2023H
Het jaarlijkse vriendenweekend vond dit jaar plaats bij Le Quatorze. Én wat hebben we genoten. Wauw, wat een geweldig vakantiehuis. Met werkelijk alles erop en eraan. Grote en fijne ruimtes, een heerlijk lange eettafel, knusse woonkamer met haard (love it), alle slaapkamers waren stuk voor stuk prachtig. En dan de bioscoopkamer en sauna niet te vergeten. Genieten met een grote G. Ons verblijf vond februari plaats, maar stiekem zou een zomervariant ons ook geweldig lijken. Het zwembad, de gigantische loungebank en ligbedjes zagen er verrukkelijk uit. Dus, wie weet tot gauw! Wat ons betreft een dikke aanrader
 
Fam Aernouts ~ Heireman 06/01/2023
Grote klasse heeft een naam: Le Quatorze !! Dit huis is écht fantastisch. Iedereen stond versteld van de ruimte, de rust, de afwerking van het huis, de omgeving,... kortom... een huis van dergelijke orde kom je zelden tegen. Bij aankomst een hartelijke ontvangst van Heidi en Frank met bovendien een zeer gewaardeerde attentie voor de jarige van ons groepje. Dit is een échte aanrader in de regio!
 
Morhaye ~ 02/1/2023 
Onvergetelijke plekken creëren onvergetelijke herinneringen. In de tip top villa is echt alles aanwezig. Sauna en hammam voor de winter, zwembad voor de zomer, de supergezellige verwarmde buitenlounge en petanque baan het hele jaar enz enz enz 👌👌. Werkelijk niks op aan te merken, en de vriendelijkheid en enthousiasme van Heidi en Frank kregen we er gratis bij. Ons gezelschap heeft meerdere keren gesuggereerd dat we ook zeker eens moeten komen in de zomerperiode. Samengevat : top 4-daagse !!!!
 
Lefère - Galle ~ 31/12/2022
Een aanrader : luxe, properheid , zeer zeer goede matrassen.Aangename eigenaars. Onze score : 9/10
 
Günter Tiebes ~ 16/12/2022
We had a fantastic stay with celebration of my birthday: The house was decorated in christmas mood - very nice! We loved the kitchen where the adults have cooked together and enjoyed drinks. The kids loved the cinema and the fireplace room. I can 100% recommend. We will come back!
 
Fam De Loore ~ 09/12/2022
Wij verbleven een weekend met onze ganse familie in dit prachtige verblijf en hebben genoten van begin tot einde. Werkelijk aan alles werd gedacht. Van 2 ovens/afwasmachines tot zelfs een cinemazaal en gezelschapsspelen. Een informatiebrochure, lekkere attenties alsook prachtige decoratie over het hele huis tgv de feestdagen mochten niet ontbreken. Prachtige kamers die allen afgewerkt werden met de mooiste materialen. Heerlijke bedden en lakens, die daar bovenop nog eens heerlijk roken ook! Als we zes sterren konden geven zouden we het doen. Wij komen heel graag nog eens terug. Zeker ook eens in de zomer zodat we gebruik kunnen maken van het zwembad en de BBQ. Tot een volgende keer!
 
Boris Delpire ~ 02/12/22
 Wij zijn een weekend met 7 bevriende koppels in Le Quatorze gaan logeren. Een prachtige omgeving en een prachtig huis met alles erop en eraan. Niks kwam ons tekort en wij hebben eigenlijk ook geen bemerkingen. Frank en Heidi hebben hier iets impressionants neergezet. De gezellig eettafel, de welness, de living met de haard, ... Alles was aanwezig voor een fantastisch weekend. Bedankt!
 
Bente Sneekes ~ 25/09/22
Wij zijn hier met een vriendengroep van 11 personen geweest voor een weekend weg. We hebben ontzettend genoten. Het is een prachtige villa met alle gemakken voorzien. Je waant je in volledige luxe en kan helemaal tot rust komen. We hebben uitgebreid gebruik gemaakt van de sauna, stoombad, bioscoop en natuurlijk ook de jeu-de-boules baan! In het huis was alles helemaal op orde. Alles was er, zelfs spelletjes! We hebben de praatkaartjes ook veel gebruikt, blijft leuk om zo gesprekken te hebben met je vrienden. Ook de open haard was een heerlijke bijkomstigheid. Een echt winters gevoel! Bedankt voor de gastvrijheid! Hopelijk tot ziens!
 
Olivier Platteau ~ 11/11/2022

We hadden een fantastisch vriendenweekend in Le Quatorze; alles is tot in de puntjes afgewerkt en het onthaal en contact met Heidi en Frank verliep perfect, je merkt duidelijk dat zij hun hart en ziel erin staken en zelf heel wat ervaring hebben wat betreft vakantieverblijven. Deze vakantievilla is absoluut aan te raden! Zalig genieten van een groene betoverende omgeving in alle luxe en comfort. Wij komen alvast graag nog terug.

Rick van Eekelen ~ 04/11/2022

In gezelschap van 12 vrienden verbleven we een weekend in Le Quatorze. Van contact gedurende reservering tot ontvangst van de gastheer/vrouw, alles super goed geregeld. Aangekomen in de mooie omgeving voelt het huis als thuiskomen! Het oude huis heeft een schitterende metamorfose gehad en is zeer hoogwaardig afgewerkt met alle denkbare faciliteiten! Alles is schoon en voor iedereen voldoende handdoeken, servies etc. Een aanrader is om de omgeving te ontdekken met een (electrische) mountainbike en het stadje Durbuy te bezoeken. Bedankt voor het fijne weekend en zeker tot de volgende keer!

Marjolein en Gijs ~ 28/10/2022

WAUW! Wat een prachtig huis is Le-quatorze, we hebben echt vanaf moment 1 genoten van alle fijne faciliteiten van het huis. De Sauna en Hammam waren ontzettend relaxt en het hele huis is tot in de puntjes uitgedacht. Nergens is op bespaard, zelfs het beddenlinnen is van top kwaliteit! Frank en Heidi, de eigenaren, hebben ontzettend goed hun best gedaan & we zijn zeer gastvrij ontvangen + geholpen met het “wegwijs” worden in deze prachtige villa. We hebben direct besloten om hier een jaarlijks uitje van te maken met zn allen. Tip: Durbuy Outdoor is erg leuk voor een Padel toernooi! Liefs, Gijs en Marjolein Ps. Het is ook erg kindvriendelijk!

Robert der Kinderen ~ 09/10/2022

In Le Quatorze ontbreekt het je werkelijk aan niets. Deze prachtige en met zorg ontworpen stek vlakbij Durbuy is een ideale plek voor een (in ons geval) familieweekend. Prachtige slaapkamers die van alle comfort zijn voorzien, een gezellige keuken en eetkamer met een grote eettafel en een gezellige woonkamer, ideaal voor een lekker verblijf. Voor ontspanning kun je gebruik maken van de wellness en niet te vergeten de huisbioscoop, waar we hebben genoten van het F1 wereldkampioenschap van Max Verstappen (9 okt 2022). Verder biedt de poolarea met overdekt terras met heaters en het lekkere terras met comfortabele ligstoelen alle ingrediënten voor een relaxed verblijf. Dank aan de gepassioneerde eigenaren Heidi en Frank. Absolute aanrader!

Monique Keersmaekers ~ 02/10/2022

Heerlijk verblijven in deze prachtig gerestaureerde villa. Werkelijk alles aanwezig, zalig genieten van het overdekte terras , zwembad , wellness, cinemaruimte , petanquebaan , gezelschapsspellen, slaapkamers ( met topmatras ) badkamers, keuken , living en…….dit alles laat zich enkel beschrijven met superlatieven. Een echte aanrader , Durbuy op een tiental minuutjes waar we lekker konden tafelen en terrasjes doen . Voor herhaling vatbaar

Michelle Peeters ~ 28/09/2022

Wij hebben met een aantal golf vrienden zeer gezellige dagen beleefd in ‘Le Quatorze’. Een waar luxe vakantiehuis met alle voorzieningen. De buitenruimte aan het zwembad is een echte meerwaarde. Ook als de temperaturen wat minder zijn, zorgen de elektrische verwarmers ervoor dat het er nog aangenaam vertoeven is. De woning zelf is stijlvol ingericht, met ruime en toch gezellige kamers. 2 (mooie) golfbanen op Max 20 min rijden, een ideale uitvalsbasis dus voor golfliefhebbers. Ook voor gezinnen met kinderen owv een taverne met speeltuin op wandelafstand. Wij hebben alvast een nieuwe reservering gemaakt 😊.


Liesbeth Geenen - 26/08/2022

We verbleven met onze familie in Le Quatorze, om een mijlpaal te vieren. Wat een prachtige dagen hebben we samen beleefd... Wanneer je de poort binnen rijdt, waan je je meteen in een andere wereld. Je komt terecht in een waar paradijs. Je voelt je meteen ontspannen, instant vakantie-modus. Alles is voorzien,: opgemaakte bedden, volledige handdoekensets, uitgebreid keukenmateriaal, .... Alles met mooie materialen en tot in de puntjes, het kleinste detail afgewerkt. We genoten van de sfeer en gezelligheid, het zwembad, de cinema, de petanquebaan, mooi overdekt terras, fijn tafelen binnen en buiten. En de omgeving kregen we er gratis bij. De perfecte formule voor ons samen-zijn!

Ludo en Marjet ~ 26/08/2022

Vijf sterren waard. We hebben met onze familie, kinderen en kleinkinderen genoten van ons verblijf. De kleinkinderen konden niet snel genoeg in het zwembad zitten. En van de homecinema hebben ze samen genoten. Fantastisch vakantiehuis voor een zalige kort-bij vakantie. Dank voor het fijne onthaal